Eduardo Santos odchází na hostování do Brazílie | SK Slavia Praha
Více

Eduardo Santos odchází na hostování do Brazílie

Brazilský stoper bude hostovat v brazilském Red Bull Bragantino do 31. prosince 2023, klub může na 196 centimetrů vysokého obránce uplatnit opci.

Eduardo Santos bude hostovat s opcí v Bragantinu, které je součástí fotbalových klubů pod záštitou výrobce energetických nápojů Red Bull, pod které patří také RB Lipsko, FC Red Bull Salzburg a New York Red Bulls.

V uplynulé sezoně skončilo Bragantino na 14. místě ligové tabulky brazilské Série A a v play off o postup do skupiny Copa Sudamericana, jihoamerické obdoby Evropské ligy, došlo do semifinále.

Brazilský obránce odehrál v sešívaném po svém letním příchodu z Karviné dvanáct ligových zápasů a pětkrát nastoupil v Evropské konferenční lize.

Eduardovi přejeme na hostování v rodné zemi hodně štěstí.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články