Petrouš: Zítra to zvládneme! | SK Slavia Praha
Více

Petrouš: Zítra to zvládneme!

Slávisté nastoupí zítra v odvetě prvního kola Poháru UEFA proti švýcarskému Servette Ženeva. Nečeká je lehký úkol – k postupu musí smazat jednogólové manko z úvodního zápasu. Mužstvo není po posledních neúspěších v optimální pohodě, obránce Adam Petrouš přesto věří v obrat, který by měl začít právě zítřejším úspěšným výsledkem. „Nálada asi není taková, jaká by měla být. Právě proto se musíme vzchopit a vyhrát,“ říká náš obránce.

„Nehrajeme vyloženě špatně, ale nedáváme góly ze stoprocentních šancí. Ty porážky jsme nečekali, takový je ale fotbal, musíme se otřepat,“ přeje si Petrouš, který věří v postup: „Zlomí se to. Věřím, že to bude zítra.“

Slavia musí na Ženevu vyrukovat mnohem odvážněji než před týdnem, kde toho dopředu moc nevymyslela. „Je to pravda, musíme je mlít hned od začátku. Když dáme gól do dvacáté minuty a budeme hrát spolehlivě v obraně, tak věřím, že utkání rozhodneme už po devadesáti minutách a nedojde na prodloužení.“ Podle Petrouše bude v soupeřově mužstvu nejvíc zlobit jediný střelec minulého týdne Oruma „Ten bude asi hodně nebezpečný. Mají také nepříjemné standardky, ale ty jsme si pohlídali minule a zvládneme to i zítra a postoupíme, o tom jsem přesvědčen.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články