Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava

Jednadvacetiletý brankář Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava. Součástí transferu je právo na zpětný odkup.

Markovič začínal s fotbalem v Přerově, do Slavie přišel v roce 2017 ze Sigmy Olomouc a pravidelně chytal za sešívanou U19, s níž si zahrál základní skupinu UEFA Youth League. Připsal si také několik startů za B-tým, v dresu áčka nastoupil ke třem zápasům, pokaždé udržel čisté konto, a zajistil si tak medaili pro mistra ligy za sezonu 2019/2020.

Po titulovém ročníku zamířil na hostování do Mladé Boleslavi a následně přes Vlašim až do Pardubic, kde zapsal 34 prvoligových startů, v deseti z nich zůstal nepřekonán.

Markovič má také reprezentační zkušenosti, české barvy hájil v mládežnických kategoriích U15 až U19, celkem si národní dres oblékl ve 31 utkáních.

Kubovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v novém působišti.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články