Přípravné zápasy proti Rakówu a Haifě na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

Přípravné zápasy proti Rakówu a Haifě na Slavia TV

Nedělní přípravné duely, ve kterých slávisté vyzvou polský Raków a izraelské Maccabi Haifa, pro vás vysíláme v komentovaných přímých přenosech na Slavia TV.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů v sobotu zahájili herní soustředění v rakouském Aigenu, v neděli je čekají dva přípravné zápasy.

Od 15:30 změří v Huber Areně ve Welsu síly s Rakówem Čenstochová, na polského mistra z ročníku 2022/23 narazili slávisté na podzim v play off Konferenční ligy a v prodloužení strhujícího druhého utkání se přes něj probili do základní skupiny.

Od 18:00 na stejném místě vyzvou izraelské Maccabi Haifa, kterému čelili v základní skupině UECL v ročníku 2021/22 (0:1, 1:0). Haifa rovněž získala v uplynulé sezoně na domácí scéně mistrovský titul.

Obě nedělní utkání, stejně tak páteční duel proti Podbrezové a sobotní proti Queens Park Rangers, můžete sledovat v komentovaných přímých přenosech na Slavia TV.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články