U19 zahájila letní přípravu | SK Slavia Praha
Více

U19 zahájila letní přípravu

Nejstarší slávistický dorost zahájil přípravu na novou sezonu. V rámci přípravy čeká sešívané soustředění v Písku, dvě přípravná utkání a turnaj CEE Cup.

Nejstarší mládežnická kategorie zahájila přípravu na novou sezonu. V sobotu 15. července odcestovali sešívaní na soustředění do Písku, kde společně stráví pět dní.

Kvůli přesunu asistentů Milana Černého a Tomáše Jablonského k B-týmu dochází i v realizačním týmu U19 ke změnám. Na pozici hlavního trenéra však zůstává zkušený mládežnický trenér Milan Titěra, kterého doplní v roli asistenta Michal Šmíd přesunutý právě ze slávistické rezervy. Druhým asistentem Milana Titěry bude bývalý hlavní trenér U13 Jonathan Davies. Kondičním trenérem nadále zůstává David Bujnovský a trenérem brankařů šéftrenér Petr Kostelník.

Nejstarší slávistický dorost už první přípravné utkání odehrál. V sobotu 15. července vyzval v Písku Dynamo České Budějovice. Utkání skončilo remízou 3:3, když se prosadili Bouchner, Schwan a Teterya. Další přípravný zápas čeká na svěřence Milana Titěry v sobotu 22. července od 13:00 proti Zaglebii Lubin.

V rámci přípravy se dorostenci zúčastní tradičního mezinárodního turnaje CEE Cup, který se koná od 28. července. Na turnaji se slávisté ve skupině utkají s arabským Al Ain a brazilským Flamengem.

Kádr U19 pro letní přípravu

Brankáři: Stefan Jovanoski, Adam Rezek, David Tomas
Obránci: Tobias Boledovič, Denis Hanzelka, František Herák, Gabriel Holub, Jakub Kolísek, Ondřej Kopecký, Libor Křístek, Matyáš Mervard, Ondřej Růžička
Záložníci: Karel Belžík, Jakub Dufek, Jindřich Hefner, Marek Naskos, Jakub Palán, Roman Teterya, Denis Zamazal
Útočníci: Daniel Bouchner, Jan Jinoch, Jan Lacko, David Mikulanda, Samuel Pikolon, Dominik Schwan

Plán letní přípravy U19

15. července - 19. července Soustředění v Písku
15. července SK Slavia Praha - Dynamo České Budějovice U19 15:30, Písek
22. července Zaglebie Lubin U19 - SK Slavia Praha 13:00, Lubin
28. července (CEE Cup) Al Ain FC - SK Slavia Praha 17:30, Strahov
30. července (CEE Cup) CR Flamengo - SK Slavia Praha 17:30, Strahov
1. srpna (CEE Cup) Zápas o umístění

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články