Informace pro fanoušky do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Jablonce

V 6. kole FORTUNA:LIGY se Slavia podívá do Jablonce, v článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se tam chystají podívat také.

Zápas se hraje v neděli 27. srpna na Střelnici od 15:00 a vstupenky jsou již v prodeji.

Prodej vstupenek

Fotbalový klub v Jablonci nám vyšel vstříc a pro naše fanoušky poskytl celou jižní tribunu. Vstupenky jsou v online prodeji zde do celého sektoru na tribuně Jih. Cena za lístek je 400 korun pro dospělého a 200 korun pro dítě do 140 cm.

Pokud nebude vyprodáno, budou vstupenky v prodeji i na místě. Lístky zakoupené s původním datem výkopu v 18 hodin jsou platné. Pokud vám však nový termín nevyhovuje, můžete si prostřednictvím prodejce vstupenek Ticketstream zažádat o refundaci a vrácení peněz do 24. srpna 2023.

Vstupenku není třeba tisknout, stačí ji ukázat v telefonu jako soubor nebo v mobilní peněžence.

Pokud se na zápas chystáte do jiného sektoru, řiďte se instrukcemi na webu Jablonce. Na ostatní tribuny doporučujeme jít bez klubových symbolů.

Výjezdy fanouškovských organizací

Pokud hledáte dopravu do Jablonce, můžete využít společné dopravy buď Tribuny Sever, anebo společného autobusu Odboru přátel a Fanklubu.

Parkování a vstup

Vstupenky budou v prodeji i na místě u sektoru hostů 90 minut před utkáním. Ve stejný čas se otevírá i vstup na stadion. Přístup k sektoru hostů je z Vrkoslavické ulice, parkování je možné na parkovišti Kauflandu nedaleko stadionu. Vše najdete na mapě níže, kterou si můžete otevřít i samostatně v novém okně.

Bezpečnostní kontrola

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky a bezpečnostní kontrolu. FK Jablonec pro hostující fanoušky připravil vylepšené zázemí. Doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol.

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články