Baník MATCHDAY. Jedině Béřa, TJ, choreo a další výhra | SK Slavia Praha
Více

Baník MATCHDAY. Jedině Béřa, TJ, choreo a další výhra

Po pěti kolech má FORTUNA:LIGA jediný stoprocentní tým. Slavii. Bývalý klub srazil Muhamed Tijani, Jan Bořil prožil emotivní návrat do základní sestavy po 687 dnech. V novém dílu MACHDAY toho na vás ale čeká mnohem víc.

Jak to v nedělním parném podvečeru v Edenu vypadalo? Jako v ráji. Do ochozů se vměstnalo 19 164 skvělých fanoušků, kulisa byla opět jedinečná. Jedinou branku do sítě ostravského celku vstřelil ve 47. minutě Muhamed Tijani, konečně si tak mohl odškrtnout premiérový soutěžní zásah v červenobílém dresu.

Na co se v novém MATCHDAY můžete těšit? Zavítali jsme do fanzóny na autogramiádu Iva Knoflíčka, Jana Sirotníka a Petry Divišové, v mobilním casinu Fortuny jsme hráli Lidskou ruletu.

Vystoupali jsme na střechu Edenu, abychom pro vás natočili exkluzivní záběry největší plachty historie českých stadionů, kterou připravila Tribuna Sever. 220x28 metrů, klobouk dolů, děkujeme!

O poločasové přestávce jsme zpovídali výjimečné hosty. Na utkání dorazily házenkářky Slavie, úřadující mistryně, které na domácí trůn usedly po 13 letech, a nejlepší ženský házenkářský tým světa Vipers Kristiansand. Jak si oba týmy užily fotbalový zážitek? Dozvíte se z úst reprezentační gólmanky Petry Kudláčkové a opory Vipers Jany Knedlíkové, která dokázala vyhrát Ligu mistryň šestkrát v řadě, ve Slavii působila deset let.

Po utkáních si objektiv naší kamery našel Muhameda Tijaniho, navrátilce s kapitánskou páskou na paži Jana Bořila a Tomáše Vlčka, který si jednogólovou výhru užíval na hrací ploše s dcerkou Lotty v náručí.

A nebojte, samozřejmě jsme zavítali i do kabiny.

Slávisti, nový MATCHDAY stojí za to! A těšíme se na vás ve čtvrtek v Edenu, kde vstoupíme do play off Evropské Ligy. Budeme vás potřebovat!

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články