MATCHDAY z Jablonce. Bod VARu, Douděra za 150 | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Jablonce. Bod VARu, Douděra za 150

Po výhře, prohře, remíze. MATCHDAY vychází stále. Podívejte se společně s námi za kulisy nedělního střetnutí v Jablonci, kde slávisté přišli o stoprocentní ligovou bilanci.

Zápas začal uctěním památky zesnulého Rudolfa Svobody, který během své kariéry působil ve Slavii, červenobílý dres navlékal dvě sezony mezi lety 1976 - 1978 (29 zápasů pro 9 branek), i Jablonci.

V utkání sešívaní neproměnili pokutový kop, dvě gólové radosti jim sebral videorozhodčí. Na vedoucí branku Pleštila odpověděl Tomáš Holeš, další příležitosti nebyly využity. Duel skončil smírem 1:1.

V novém dílu MATCHDAY uvidíte proslov Jindřicha Trpišovského o poločasové přestávce. Po závěrečném hvizdu se o své dojmy podělili Tomáš Holeš, který v lize skóroval poprvé od prosince 2021, a Jan Bořil. Právě jeho dělovku Holeš do sítě ve 48. minutě doklepl.

Před kameru zavítal i Petr Ševčík, který na plac zamířil v rámci trojitého střídaní a snahy trenérů oživit hru bezprostředně po příchodu týmu z kabiny po pauze.

V exkluzivním rozhovoru jsme si povídali s Davidem Douděrou, který Na Střelnici vyběhl do svého 150. ligového střetnutí v kariéře.

Slávisti, děkujeme za podporu! Dejte si nový MATCHDAY a těšíme se na vás v neděli, kdy v Edenu přivítáme Karvinou.


Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články