Štěpán Beran prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Štěpán Beran prodloužil smlouvu se Slavií

Nejlepší střelec slávistického B-týmu z uplynulého ročníku – devatenáctiletý záložník Štěpán Beran podepsal novou smlouvu se Slavií.

Mládežnický reprezentant Štěpán Beran, který v roce 2017 přišel do mládežnické akademie ze Slovácka, podepsal ve Slavii smlouvu do roku 2026.

Beran byl v loňské sezoně s jedenácti trefami nejlepší střelec slávistického B-týmu ve druhé lize. Aktuálně je na hostování v druholigové Vlašimi, kde zatím nastoupil do pěti utkání. Do většího počtu zápasů ho prozatím nepustilo zranění v horní části těla.

„Jsem rád, že mi Slavia dává takovou důvěru. Je to pro mě motivace do další práce. Mým snem je zahrát si na hlavním stadionu v Edenu a slavit gól před Tribunou Sever,“ říká po podpisu smlouvy záložník Štěpán Beran.

„Jsme moc rádi, že jsme se Štěpánem prodloužili smlouvu o další tři roky. O prodloužení si řekl svými výkony v minulé sezoně, kdy se s jedenácti trefami stal nejlepším střelcem slávistického béčka. I díky těmto výkonům šel do přípravy s A-týmem, kde dostal šanci na soustředění. Je to hráč, který dokáže hrát na více pozicích směrem do ofenzivy. Nyní stráví ještě minimálně půl rok na hostování v partnerské Vlašimi, kde ho budeme dále sledovat a držet mu pěsti, ať se mu nadále daří,“ říká sportovní manažer Přemysl Kovář.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články