Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky | SK Slavia Praha
Více

Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky

Ve třech základních školách na Praze 10 měli prvňáčci hned na svůj první školní den nečekanou a vzácnou návštěvu. Popřát hodně štěstí jim přišla legenda Vladimír Šmicer, odchovanec a opora A-týmu Tomáš Vlček a bývalí hráči a dnes trenéři B-týmu David Střihavka a Tomáš Jablonský.

Červenobílí ambasadoři přivítali a dekorovali celkem sedm tříd na ZŠ Eden, ZŠ Břečťanova a ZŠ Kouzelné školy. Na atmosféru a dětskou radost z dárků i známých tváří se můžete podívat na videu a fotkách níže.



Červenobílé zvonění proběhlo na partnerských školách SK Slavia Praha. Klub se snaží dlouhodobě spolupracovat i s dalšími školami nejen v Praze, ale po celé České republice. Ať už se jedná o mateřské, základní, střední či vysoké školy. Od sezony 20233/24 navíc Slavia přichází s novým rozvojovým a edukativním projektem „Slavia rozvíjí a vzdělává“. Více informací o novém CSR projektu naleznete zde.

V případě, že se rozhodnete stát součástí společenství škol SKS, napište na e-mail csr@slavia.cz.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články