AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ženevy | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ženevy

První zápas skupinové fáze Evropské ligy mezi Slavií a Servette Ženeva se bude hrát v Ženevě ve čtvrtek 21. září od 18:45. Prodej vstupenek již skončil.

Níže naleznete rozcestník:

  • Vstupenky
  • Výjezdy autobusy
  • Ženeva
  • Stade de Genève
  • Vstup a pobyt v sektoru
  • Kontakt pro případ nouze
  • Vstupenky

    Prodej vstupenek byl už ukončen.

    Výjezdy autobusy

    Na výjezd do Ženevy jsou na výběr následující možnosti:

    Ženeva

    Druhé největší město Švýcarska se nachází v jihozápadním cípu Švýcarska, na hranici s Francií, kde ze Ženevského jezera vytéká řeka Rhôna.

    Stade de Genève

    Stadion Ženevy letos slaví 20 let od slavnostního otevření. Na EURU 2008 sehrála na tomto stadionu česká reprezentace 2 zápasy. Kapacita je 30 tisíc míst.

    Pochod

    Sraz bude na Park Baud-Bovy a pochod vyrazí v 15:45 na stadion. Trasa pochodu níže.

    Vstup do sektoru

    Fotky ke vstupu naleznete ve vláknu na Twitteru níže. Před sektorem hostů bude pro slávisty probíhat od 14:00 až do zápasu fanzóna. Vstup bude přes dvojtou kontrolu a na stadion si nelze vzít kromě obvyklých zakázaných předmětů také power banky, elektornické cigarety a batohy větší než formát A4!

    Stadion je cashless, takže si nezapomeňte platební kartu.

    Kontaktní osoba pro případ nouze

    Fanouškům bude přímo v Ženevě od středy k dispozici kontaktní osoba Slavie pro fanoušky Martin Benda na emailu slo@slavia.cz, twitterovém účtu a ve facebookové skupině Slavia výjezdy. Můžete se na něj obracet ohledně otázek spojených přímo se zápasem, pište na email, twitter nebo do facebookové skupiny. V případě ztráty vstupenky nebude možné vyřídit náhradní vstupenku.

    Pro všechny případy je fanouškům k dispozici české velvyslanectví v Bernu, zde najdete kontaktní údaje pro případ nouze jako je například ztráta cestovních dokladů, zranění nebo zadržení.

    Aktuálně

    Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

    26. 7. 2024
    Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

    Slávistky proti německému Wolfsburgu

    26. 7. 2024
    Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

    Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

    26. 7. 2024
    Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

    Další články