MATCHDAY ze Ženevy. Pochod, debut, body | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY ze Ženevy. Pochod, debut, body

Po dvouleté odmlce sehráli sešívaní zápas v rámci základní skupiny Evropské ligy. Povedl se, čisté konto, góly Masopusta s Ogbuem, sdílená euforie s tisícovkou fanoušků, kteří vyrazili tým do Ženevy podpořit. U skalpu Servette FC MATCHDAY nemohl chybět!

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Společně s fanoušky jsme pochodovali na třicetitisícový stadion Stade de Genève. Když je Slavia na výjezdě, město se třese. Ženeva se o tom přesvědčila.

Byli jsme v kabině, když probíhaly intenzivní přípravy na příjezd hráčů. Byla legrace, šrumec, tak nějak 50 na 50.

Znovu prožijete obě gólové radosti. Do sítě Servette skórovali ve 32. minutě Lukáš Masopust, klid do „mintových“ řad přidal po hodině hry hlavičkující Igoh Ogbu. Rohový kop rozehrál Masopust, prodlužoval Zafeiris.

Vezmeme vás rovněž na děkovačku a v exkluzivním rozhovoru uslyšíte Andrese Dumitresca, který prožil křest ohněm. Poprvé vyběhl do soutěžního zápasu za Slavii, navíc od první minuty, navíc v Evropské lize. A obstál!

Co říkal na svůj výkon? A jak ho nakopli fanoušci? Dozvíte se.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti. A těšíme se na vás v neděli v Edenu na 308. derby. Budeme vás potřebovat.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články