Slavia má na víc | SK Slavia Praha
Více

Slavia má na víc

308. derby mělo být oslavou fotbalu. Bohužel, stal se pravý opak. Fotbal v nedělní podobě neodpovídá filozofii, se kterou chceme klub rozvíjet.

Uvědomujeme si celospolečenský dosah zápasu, svůj díl odpovědnosti za jeho průběh a budeme hledat řešení, jak fanoušky hlavně bavit a šířit pozitivní emoce.

Dění na hřišti bude předmětem vyšetřování Disciplinární komise LFA. Jsme přesvědčeni, že hráči obou týmů nezvládli své emoce a členové realizačních týmů neměli v žádném případě vstoupit na hrací plochu. Primárně hledáme vinu u sebe, ale nesouhlasíme s vyjádřením Komise rozhodčích FAČR. Rozhodčí derby nezvládli. Nedostatečné potrestání hrubých zákroků na obou stranách v prvních minutách přispělo k eskalaci celého utkání, jak na hřišti, tak ve svém důsledku i v hledišti.

Prezentace našich fanoušků přispívá k jedinečné atmosféře domácích zápasů. Nemůžeme se však ztotožnit s choreografií, která vulgárním způsobem urazila našeho sportovního rivala. Klub o podobě této choreografie nebyl dopředu informován a celou prezentaci v rámci zápasu budeme řešit s Tribunou Sever.

Pro spojení vedení, zaměstnanců, trenérů, hráčů a fanoušků používáme motto „Spolu jsme silnější“. Včera jsme „Spolu prohráli“. Byť na hřišti to byla remíza. Chceme udělat maximum pro to, abychom přesvědčili nejen fotbalovou veřejnost, že se jednalo o jednorázové selhání. Slavia má na víc.

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články