Mojmír Chytil vyhlášen mužem kola UEL | SK Slavia Praha
Více

Mojmír Chytil vyhlášen mužem kola UEL

Mojmír Chytil ovládl s bilancí dvou gólů a jedné asistence hlasování fanoušků o nejlepšího hráče druhého kola Evropské ligy!

Mojmír Chytil se na rekordní výhře nad Sheriffem Tiraspol (6:0) podílel dvěma brankami a jednou asistencí. Poprvé se prosadil hned zkraje zápasu, druhou brankou slávistický gólový účet zakončil. Mezitím ještě stihl asistovat u premiérového zásahu Davida Douděry v Evropě, a podtrhl tak snový večer v Eden Areně.

Za své skvělé představení si sešívaný útočník vysloužil triumf ve fanouškovské anketě o nejlepší výkon uplynulého kola Evropské ligy! Kromě jmen jako Andrea Belloti či Matteo Rugerri porazil také Lucase Paquetu z West Hamu, který opanoval hlasování o nejhezčí gól týdne.

„Jsem moc rád, že jste mě podpořili v anketě o hráče kola Evropské ligy, velmi si toho vážím. Doufám, že v takových výkonech budeme pokračovat i dál a budeme vám dělat radost," vzkazuje fanouškům Mojmír Chytil.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články