MATCHDAY Sheriff. Rekord, Ogbu i Vlčkova satisfakce | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Sheriff. Rekord, Ogbu i Vlčkova satisfakce

Skvělý start do obou poločasů, šest nastřílených branek, na tribunách 17 844 úžasných fanoušků. Prožijte prostřednictvím MATCHDAY ještě jednou rekordní výhru Slavie v základní skupině evropských pohárů.

Slávisté po dvou kolech základní skupiny G Evropské ligy zůstávají stoprocentní, šest bodů krášlí skóre 8:0. Moldavský hegemon Sheriff Tiraspol, nedávný účastník Ligy mistrů, v Edenu inkasoval šestkrát, dvakrát z nohy Mojmíra Chytila.

MATCHDAY mapoval vše podstatné. Před zápasem, v jeho průběhu i po závěrečném hvizdu. Slávisti, užijte si ho!

Evropský čtvrtek prožijete s vedoucím týmu Stanislavem Vlčkem, pamětníkem 14 let starého devastujícího vyřazení z Ligy mistrů od stejného soupeře. Jak se tehdejší kapitán Slavie s krachem (ne)vyrovnal? Toužil vůbec po možnosti odplaty? A co cítil a prožíval po vysokém vítězství, které dvojnásobně předčilo jeho přání?

Dozvíte se.

Exkluzivně pro MATCHDAY promluví Igoh Ogbu, nigerijský válečník se stejně jako proti Servette gólově prosadil, v 7. minutě trefil hlavou vedení 2:0. Ogbu popíše svou chemii s Lukášem Masopustem, který mu na obě branky centroval, radost z vydařeného vstupu do skupiny i pomoc fanoušků, která je k nezaplacení.

Vezmeme vás také na emotivní děkovačku i do fanzóny před utkáním. V novém dílu MATCHDAY toho samozřejmě uvidíte mnohem víc. Slávisti, ať se líbí! A těšíme se na vás v neděli v Liberci.

A děkujeme za přízeň.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články