Vysoká výhra žen nad Brnem | SK Slavia Praha
Více

Vysoká výhra žen nad Brnem

Fotbalistky Slavie nezaváhaly ani v šestém ligovém zápase. Na domácím hřišti přestřílely Lokomotivu Brno vysokým rozdílem 5:0 a stále drží první příčku tabulky. Dvě branky daly útočnice Karolína Křivská a Marjolen Nekesa, jednu přidala Michelle Xiao.

Po zranění se na hřiště vrátila střelkyně Marjolen Nekesa, která svůj návrat oslavila dvěma góly, v tabulce střelkyň to byl její deśatý a jedenáctý zásah. „Byl to dobrý pocit být po dlouhé době opět na hřišti, jsem ráda, že jsem mohla týmu pomoci získat maximum bodů v našem ligovém zápase. Cítím se skvěle! Výhra proti Brnu byla velmi důležitá, pomáhá nám to vybudovat si sebevědomí a pokračovat v naší neporazitelnosti před účasti v Lize mistryň! Celý tým je připraven, na zápas ve Fortuna Aréně se moc těšíme, bude to zajímavá výzva a zvu všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit,“ zve na zápas útočnice Slavie Majolen Nekesa. Do poločasu se stihla prosadit i obránkyně Michelle Xiao, která se trefila premiérově v sešivaném.

Ve druhém poločase nahradila Marjolen Nekesu Karolína Křivská a ve slávistickém dresu se během 16 minut radovala hned dvakrát. „Cítím se ve Slavii skvěle, podpora od holek i celého realizačního týmu mi hodně pomohla a dodala potřebné sebevědomí. Jsem ráda, že se mi konečně začalo dařit i střelecky a doufám, že to tak bude pokračovat. Věděly jsme, že je důležité utkání zvládnout a naladit se na středeční Ligu mistryň, výkon nebyl úplně optimální, ale důležitá je výhra a zisk 3 bodů. Zápas proti Kluži bude zároveň moji premiérou v Edenu, doufám, že přijde hodně fanoušků a společně si užijeme po zápase vítěznou děkovačku,“ zhodnotila Karolína Křivská.

Slávistky čeká ve středu 11. 10. od 18:00 úvodní zápas Ligy mistryň ve Fortuna Areně proti rumunské Kluži, slávisti přijďte fandit a podpořit naše děvčata na cestě za postupem: Kompletní informace ke vstupenkám najdete zde, kdo to nestihne na stadion může fandit u obrazovek O2 TV SPORT.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články