MATCHDAY Liberec. Po 138 dnech další SUPER otočka | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Liberec. Po 138 dnech další SUPER otočka

Slávisté se v neděli pod Ještědem zvládli vyhrabat z dvougólového manka, pohodu do reprezentační přestávky vnesl v 87. minutě Christos Zafeiris. MATCHDAY pro vás střetnutí se Slovanem Liberec tradičně zevrubně zmapoval.

V 8. minutě skóre 0:2, po senzačním evropském rekordním šestigólovém čtvrtku rozpaky, rozčarování. Na konci radost z otočky, vydřených tří bodů, zastavení série dvou ligových remíz v řadě.

Velký obrat, který jako by kopíroval průběh ligového utkání ze závěru uplynulé sezony v Olomouci z 23. května, svými góly zrežírovali Ivan Schranz, Mick van Buren a Christos Zafeiris.

Na co se v novém dílu MATCHDAY můžete těšit?

Emotivní utkání prožijete od příjezdů slávistů na stadion po závěrečné křepčení v kabině. Nebude chybět vhled do poločasové přestávky, kde kapitán Tomáš Holeš vzpomínal na olomoucká otočku a burcoval spoluhráče, děkovačka s fanoušky, unikátní rozhovory.

Bezprostředně na hrací ploše promluví Christos Zafeiris, proti Sheriffu Tiraspol byla jeho branka označena za vlastní, o tři dny později už se dočkal regulérního zásahu. Radost z něj měl obrovskou.

Exkluzivně pohovoří Mick van Buren, hráč, který si po sedmi měsících na stadionu U Nisy opět postavil míč na značku pokutového kopu, aby opět proměnil. Co se řešilo ve skrumáži před penaltou? Jsou pro něj návraty pod Ještěd stále emotivní? A jak si vítězství cení?

Dozvíte se.

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY, děkujeme moc za přízeň. A těšíme se na vás v sobotu 21. září na domácím střetnutí proti Slovácku.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články