MATCHDAY z Ďolíčku. Hop na první místo | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Ďolíčku. Hop na první místo

Vršovicím vládne Slavia. Tříbodový triumf, který posunul sešívané do čela tabulky, vystřelili Michal Tomič s Mojmírem Chytilem. MATCHDAY byl u toho. Slávisti, užijte si ho!

Slávisté v Ďolíčku zvítězili v neděli nad Bohemians 2:0. První půli orámoval krásnou dalekonosnou ranou Michal Tomič, odškrtl si tak první soutěžní zásah v sešívaném. Pojistku přidal po pauze Mojmír Chytil. Tříbodový zisk posunul svěřence Jindřicha Trpišovského na první místo tabulky, jsou jediným neporaženým týmem v lize.

Na co se v novém dílu MATCHDAY můžete těšit? Společně s týmem i fanoušky zažijete nejkratší ligový výjezd. Vezmeme vás do kabiny na poločasovou přestávku, kde burcoval spoluhráče Jan Bořil, i na pozápasové oslavy.

Exkluzivně promluví Sheriff Sinyan, který si odbyl svůj ligový debut za první tým. Jak se po dlouhé pauze cítil a jak se mu hrálo na netradiční pozici? Jak prospěšný pro něj byl herní test za rezervu? A co říkal na specifickou atmosféru vršovického derby? Dozvíte se.

Hovořili jsme rovněž s Alešem Mandousem, který v prvním poločasu dvakrát výrazně podržel své spoluhráče a uhájil jednogólový náskok, a samozřejmě také s autorem vítězné trefy Michalem Tomičem.

Potěší vás také pohled na choreografie, které si na utkání připravili zástupci Tribuny Sever.

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY! A těšíme se na vás v neděli v Edenu.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články