MATCHDAY AS Řím. Když se Lukaku neprosadí... | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY AS Řím. Když se Lukaku neprosadí...

Další nezapomenutelný večer v Edenu. Slávisté ve čtvrtek srazili italského titána AS Řím 2:0, na jeho úkor se posunuli do čela skupiny G Evropské ligy. MATCHDAY byl u toho.

Slávisti, užijte si nový díl, stojí za to. A DĚKUJEME moc za podporu!

Vyprodanou arenu, kam zavítalo 19 265 fanoušků, dostal do varu po 50 minutách hry Václav Jurečka, čirou euforii rozpoutal nádhernou ranou Lukáš Masopust. Korigování skóre se loňský finalista Evropské ligy a předloňský vítěz Konferenční ligy nedočkal. Tomáš Holeš, Igoh Ogbu, Jan Bořil a Aleš Mandous byli proti.

Romelu Lukakovi, světové fotbalové superstar, skončila série čtrnácti zápasů v řadě v Evropské lize, ve kterých dokázal skórovat. Výběr Jindřicha Trpišovského naopak získal jistotu pohárové Evropy i pro jarní část.

V novém dílu MATCHDAY uvidíte obě gólové trefy, poločasovou přestávku, ohlasy klíčových postav domácí odvety, ve které dali sešívaní zapomenout na dva týdny starý duel na Stadion Olimpico i nedělní porážku od Plzně.

Emoce, nasazení, bojovnost, odvaha. Co žádal hlavní trenér na tiskové konferenci, jeho svěřenci naplnili do puntíku. Uvidíte!

Zápasu z VIP prostor stadionu přihlíželi přímí aktéři slavného dvojzápasu s Římem z roku 1996. Vezmeme vás do kabiny na bujaré pozápasové oslavy. Husí kůže vám naskočí poté, co znovu prožijete děkovačku. Exkluzivně promluví Lukáš Provod, jeden z hrdinů čtvrtečního střetnutí.

A mnoho, mnoho dalšího...

Slávisti, tento MATCHDAY si nenechte ujít. A těšíme se na vás v neděli v Olomouci.

Aktuálně

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Nejlepší výkon ve Slavii. Žene mě radost fanoušků

15. 5. 2024
Po dvouzápasové pauze naskočil Ondřej Zmrzlý do duelu s Plzní (3:0) a své skvělé představení pozlatil vítěznou brankou. Po utkání hovořil s novináři o dost možná nejlepším výkonu v červenobílém, tvrdé práci, brance Oscara i výhledech do závěrečných kol.

Mami, ten gól je pro tebe! Musíme bojovat dál

15. 5. 2024
Autor nádherné rány, nejlepší hráč utkání. Pro #SlaviaTV odpovídal po výhře 3:0 nad Plzní Oscar. Probrali jsme klíčové aspekty vítězství, ohňostroj fanoušků i Den matek.

Další články