MATCHDAY z Tiraspolu. Obrat, třetí postup a TJ | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Tiraspolu. Obrat, třetí postup a TJ

Z rajónu Sheriffa lup v podobě tří bodů! A navrch sladký bonus… Slávisti dali ve čtvrtek v Tiraspolu výhrou 3:2 razítko na třetí postup do vyřazovací fáze Evropské ligy v éře trenérského týmu Jindřicha Trpišovského. MATCHDAY byl u toho!

Před posledním kolem základních skupin sešívaní drží na čele skupiny G dvoubodový náskok na AS Řím, který pouze remizoval v Ženevě se Servette. Jarní pobyt v Evropské lize je jistý, vítězství ve skupině a přímá účast mezi šestnácti nejúspěšnějšími kluby je blízko. Rozhodne se ve čtvrtek 14. prosince v Edenu.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Vezmeme vás na hotel, kde probíhala předzápasová porada. V hlavních rolích Jaroslav Köstl a Zdeněk Houštecký, kteří v Podněstří zastoupili indisponovaného Jindřicha Trpišovského.

Uvidíte dopolední warm-up i neuvěřitelné střelecké soužení dvou pozdějších hrdinů večerního klání.

Díky MATCHDAY znovu prožijete všechny tři gólové radosti, stály za to. Václav Jurečka slavil fantastickou patičku, ke které ho vybídl Jan Bořil. Christos Zafeiris senzačně proměnil volný přímý kop a vyrovnal na průběžných 2:2. Muhamed Tijani v posledních vteřinách utkání nekompromisně proměnil pokutový kop, zúročil tak odvážný průnik Lukáše Provoda.

Díky MATCHDAY se ocitnete v kabině o poločasu i útrobách monumentální Sheriff Areny, uslyšíte kapitánův proslov, prožijete děkovačku s věrnými fanoušky, kteří se vydali na dalekou cestu, aby podpořili své věrné.

Zápas exkluzivně na jeho hotelovém pokoji rozebereme se střelcem vítězného gólu. Co cítil, když si stavěl balon na penaltu? Kolik dalších hráčů toužilo stát se exekutory? A jak náročné je pro něj vůbec fungovat v mrazivém prostředí? Muhamed Tijani o všem otevřeně povypráví.

V novém MATCHDAY toho ale samozřejmě uvidíte mnohem více.

Slávisti, užijte si ho! A děkujeme za přízeň!

Aktuálně

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Boluwatife Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza

21. 5. 2024
Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi utrpěl v utkání B-týmu s Akademií Táborska zranění postranního a zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká operace a pauza minimálně devět měsíců.

Další články