Albert Labík míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Albert Labík míří na hostování do Teplic

Devatenáctiletý krajní obránce míří na hostování do Teplic. Albert Labík tak po podzimu stráveném ve Vlašimi odchází do června 2025 sbírat ligové zkušenosti na sever Čech.

Labík začínal s fotbalem v Třeboradicích. Od roku 2015 je hráčem SK Slavia Praha. V sezoně 2021/2022 získal s kategorií U19 mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize. V téže sezoně byl součástí B-týmu, kterému pomohl k vítězství v ČFL a následnému postupu do F:NL. Za sešívané béčko odehrál ve druhé lize nejvyšší počet minut a patřil tak k základním stavebním kamenům sešívané rezervy. Po sestupu B-týmu do ČFL odešel Labík na hostování do druholigové Vlašimi. Také tam patřil Labík na podzim k nejvytěžovanějším hráčům, odehrál nejvíce minut, zasáhl do patnácti utkání a vstřelil tři branky.

Albert Labík zaznamenal v aktuální sezoně také posun v reprezentační kariéře. Poprvé se dostal do nominace kategorie U21, za kterou odehrál dva přípravné zápasy a kvalifikační duel s Walesem na EURO U21.

V listopadu podepsal Labík novou smlouvu se Slavií a nyní míří sbírat své první ligové zkušenosti na hostování do Teplic. Ať se ti na severu Čech daří, Labas!

Aktuálně

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

David Planka prodloužil smlouvu se Slavií

30. 4. 2024
Slávistický odchovanec David Planka prodloužil se Slavií smlouvu do června 2026.

Další články