Ve čtvrtek od 21:00 Liga mistryň! Na závěr roku proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek od 21:00 Liga mistryň! Na závěr roku proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie hostí ve čtvrtém zápase základní skupiny Ligy mistryň rakouský St. Pölten - čtyři dny před Štědrým dnem, ve čtvrtek od 21:00 ve Fortuna Areně. Přidejte se k nám a pomozte vytvořit nezapomenutelnou atmosféru pro poslední zápas sezony!

Slávistky čeká poslední letošní souboj v rámci Ligy mistryň, do Fortuna Areny přijedou rakouské mistryně ze St.Pöltenu. Poslední vzájemné utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0 a vzájemnou dělbou prvních bodů ve skupině. V čele tabulky suverénně kralují favorizované hráčky z francouzského Lyonu, které skupinou proplouvají bez ztráty jediného bodu. Hned v závěsu je norský Brann, na který po polovině skupinové fáze ztrácíme pět bodů.

Vstupenky jsou v prodeji za cenu 100 Kč pro dospělé, permanentkáři, ženy a děti do 14 let mají vstup zdarma. Neváhejte a využijte možnosti pohodlného online nákupu přes Ticketportal a v aplikaci SLAVIA, a vyhněte se frontám. Pro ty z vás, kteří dávají přednost osobnímu zakoupení, otevíráme pokladny na stadionu přímo v den utkání. Navštivte nás u vchodu č. 2 od 19:00 nebo u vchodu č. 4 již od 16:00. Více informací najdete zde.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 21:00 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články