PLÁN PŘÍPRAVY: Začátek 7. ledna a kemp v Portugalsku | SK Slavia Praha
Více

PLÁN PŘÍPRAVY: Začátek 7. ledna a kemp v Portugalsku

Jarní část sezony odstartují slávisti v neděli 11. února v Edenu proti Jablonci. Přečtěte si v našem článku, co výběr Jindřicha Trpišovského čeká do té doby.

Poprvé v novém roce se sešívaní v Edenu sejdou v neděli 7. ledna, zimní přípravu zahájí v domácích podmínkách.

Hned v následujícím týdnu se tým přesune na tradiční soustředění do portugalského Algarve. Odlet z Prahy je naplánován na 11. ledna. V Portugalsku by měli slávisté odehrát tři přípravná utkání postupně s dánským Sønderjyske, švédským AIK Stockholm a čínským Peking Guoan. Termíny i soupeři se můžou změnit, na našich komunikačních kanálech bychom v takovém případě hned informovali.

Do Prahy se sešívaní vrátí 28. ledna. V jednání je aktuálně i generálka, kterou by sešívaní sehráli po návratu ze soustředění. Jarní část sezony rozehrají červenobílí v domácím prostředí proti Jablonci 11. února, 20. kolo FORTUNA:LIGY má výkop v 18:00.

Vstupenky na první jarní ligové utkání se začnou prodávat v příštím týdnu. Přesný termín a informace o vstupenkách na derby ve čtvrtfinále MOL Cupu přineseme v průběhu ledna.

23. února 2024 proběhne los Evropské ligy, který sešívaným určí soupeře pro osmifinále.

Aktuálně

MATCHDAY Slovácko. Poslední výjezd, smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články