Ve čtvrtek Liga mistryň proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek Liga mistryň proti St. Pöltenu

První zápas nového roku 2024 je tady! Ve čtvrtek 18. ledna se naše fotbalistky postaví od 18:45 k odloženému zápasu proti rakouskému St. Pöltenu na stadionu Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi. Utkání můžete sledovat živě.

Fotbalistkám Slavie se ve skupině výsledkově zatím příliš nedaří, na domácí půdě v Edenu utrpěly drtivou porážku s Lyonem 0:9, v Norsku podlehly Brannu těsným výsledkem 0:1 a v závěrečném duelu minulého roku dokázaly proti St. Pöltenu přes řadu velkých šancí uhrát pouze bezbrankovou remízu. Ve čtvrtek je čeká odložené domácí utkání, které bylo původně naplánováno na prosinec, ale kvůli tragickým událostem na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy bylo zrušeno. Rekonstrukce trávníku v Edenu neumožnila zápas odehrát, čtvrté utkání skupiny B se tak přesouvá do Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi, což je prostředí, se kterým mají slávistky zkušenosti z minulé sezony, kde odehrály utkání proti stejnému soupeři. Vstup na utkání je pro všechny fanoušky zdarma, více informací najdete zde.

Slávistky čeká další těžký zápas a vy jim můžete držet palce u televizních obrazovek, ve středu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla

3. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech. Filip Slavata vychytal třetí čisté konto v řadě.

Další články