Otevřený trénink pro malé brankáře | SK Slavia Praha
Více

Otevřený trénink pro malé brankáře

Přijďte s malými brankáři na otevřený trénink pod vedením trenérů gólmanů akademie SK Slavia Praha. Trénink proběhne 1. února v Edenu na umělé trávě.

Mládežnická akademie SK Slavia Praha přichystala pro malé brankáře otevřený trénink. Vítáni jsou všichni kluci i holky, kteří chtějí být brankáři a chtějí si vyzkoušet trénink pod vedením trenérů brankářů mládežnické akademie.

Trénink bude probíhat v tréninkovém centru v Edenu na umělé trávě ve čtvrtek 1. února od 17:30 a je určen pro brankáře narozené v letech 2014, 2015 a 2016.

Přijďte si vyzkoušet otevřený trénink a ukázat se trenérům naší akademie.

Více informací a registrace na trénink zde.

Aktuálně

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Další články