Generálka se vším všudy. Společně pro dobrou věc | SK Slavia Praha
Více

Generálka se vším všudy. Společně pro dobrou věc

Neděle nebude jen o fotbale. Společně se Zlatými Moravci a hlavně vámi – fanoušky využijeme jeho sílu a pomůžeme tam, kde je to potřeba. Přijďte do Fortuna Areny a podpořte dobrou věc. Vše o možnostech, jak vkročit #ZaHraniceHriste, najdete v článku.

Ligová generálka, která se odehraje v neděli 4. února od 15 hodin, má za cíl pomoci Ukrajině, na jejíž straně Slavia dlouhodobě stojí a také ji nejrůznějšími způsoby pomáhá. Zapojit se nyní můžete i vy a to skrze nákup vstupenky či finanční dar v libovolné výši. Společně s neziskovou organizací Post Bellum a ukrajinským velvyslanectvím v České republice, kteří organizují sbírku Pomozte Ukrajině s Pamětí národa, pošleme veškerý obnos na nákup terénních sanitek a dalšího zdravotnického vybavení.

Pomoci můžete zakoupením vstupenky, nebo příspěvkem na konto Nadačního fondu Slavie. Pokud se rozhodnete pro druhou variantu, do předmětu platby zadejte kód POMOC UA. Číslo bankovního účtu NFS je 123-9937850267/0100.

Děkujeme, že společně s námi pomáháte dobré věci, a společně tak můžeme vstoupit #ZaHraniceHriste. Na viděnou v Edenu!



Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články