Generálka se vším všudy. Společně pro dobrou věc | SK Slavia Praha
Více

Generálka se vším všudy. Společně pro dobrou věc

Neděle nebude jen o fotbale. Společně se Zlatými Moravci a hlavně vámi – fanoušky využijeme jeho sílu a pomůžeme tam, kde je to potřeba. Přijďte do Fortuna Areny a podpořte dobrou věc. Vše o možnostech, jak vkročit #ZaHraniceHriste, najdete v článku.

Ligová generálka, která se odehraje v neděli 4. února od 15 hodin, má za cíl pomoci Ukrajině, na jejíž straně Slavia dlouhodobě stojí a také ji nejrůznějšími způsoby pomáhá. Zapojit se nyní můžete i vy a to skrze nákup vstupenky či finanční dar v libovolné výši. Společně s neziskovou organizací Post Bellum a ukrajinským velvyslanectvím v České republice, kteří organizují sbírku Pomozte Ukrajině s Pamětí národa, pošleme veškerý obnos na nákup terénních sanitek a dalšího zdravotnického vybavení.

Pomoci můžete zakoupením vstupenky, nebo příspěvkem na konto Nadačního fondu Slavie. Pokud se rozhodnete pro druhou variantu, do předmětu platby zadejte kód POMOC UA. Číslo bankovního účtu NFS je 123-9937850267/0100.

Děkujeme, že společně s námi pomáháte dobré věci, a společně tak můžeme vstoupit #ZaHraniceHriste. Na viděnou v Edenu!



Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články