B-tým v sobotu proti rezervě Bayernu Mnichov | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu proti rezervě Bayernu Mnichov

Slávistický B-tým se v sobotu 10. února utká s rezervou německého velkoklubu z Mnichova. Utkání se odehraje v tréninkovém centru Bayernu od 10:30.

Slávistický B-tým vstupuje do druhé poloviny zimní přípravy. Tu odstartuje ostrým přípravným utkáním proti německému gigantovi Bayernu Mnichov.

„Únor musíme přitvrdit i právě co se týče soupeřů. Neříkám, že jsme hráli nějaké přáteláky, ale přeci jenom hodně točíme sestavu, někdy hrají poločasy odlišné sestavy, ale teď už se budeme více zaměřovat na ustálení té základní sestavy. Budeme více sledovat, jak kdo pracuje, jak kdo s kým má při hře jaké vazby, komu se s kým dobře hraje, v jakém rozestavení se dobře chová. Do prvního mistrovského utkání chceme být připraveni po všech stránkách. Na Bayernu nás čeká určitě hodně mladý tým, ale velmi perspektivní a velmi herně vyspělý,“ říká před utkáním hlavní trenér slávistické rezervy David Střihavka.

Sešívaní odehrají čtvrté přípravné utkání v rámci zimní pauzy s rezervou Bayernu Mnichov v sobotu 10. února od 10:30 v tréninkovém centru německého celku. (FC Bayern Campus, Ingolstädter Str. 272)

Pokud se chystá slávistickou rezervu přijet podpořit, vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání nebude k dispozici.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články