U19 o postup ze skupiny na Al Abtalu s Almeríou | SK Slavia Praha
Více

U19 o postup ze skupiny na Al Abtalu s Almeríou

Slávistický výběr do devatenácti let se ve středu 14. února utká od 10:30 o postup na Al Abtalu se španělskou UD Almeríou.

Slávisté v kategorii do devatenácti let se na svatého Valentýna utkají v posledním utkání základní skupiny Al Abtalu se španělským celkem UD Almería.

Sešívaní mají velkou šanci na postup ze skupiny do vyřazovací části. Aktuálně sešívaní okupují druhou příčku ve skupině, tím že na první místo ztrácejí jeden bod, avšak na třetí Juventus mají dva body náskok. Ze skupiny turnaje Al Abtal postupují první dva celky, tudíž mládežníkům stačí k postupu i remíza. Pokud by slávisté měli shodně bodů s Juventusem, který bude hrát s prvním Monakem 6. března, rozhoduje vzájemný zápas a ten se díky výhře 4:1 přiklání na stranu červenobílých.

Utkání s Almeríou je na programu 14. února od 10:30 ve španělském Salou. Přímý přenos z utkání není k dispozici. Výsledkový servis sledujte na sociálních sítích mládeže. Facebook, X.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články