Kristýna Růžičková odchází na hostování do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Kristýna Růžičková odchází na hostování do Liberce

Jednadvacetiletá Kristýna Růžičková stráví jarní část sezony ve Slovanu Liberec.

Majitelka dvou mistrovských titulů a dvojnásobná vítězka národního poháru se v uplynulém podzimu objevila v devíti ligových utkáních, přičemž se třikrát zapsala mezi střelkyně, a také nastoupila do pěti zápasů Ligy mistryň. Během své kariéry si připsala rovněž čtyři sezóny v mládežnických reprezentacích (U16, U17 a U19). V loňském roce pak poprvé oblékla dres ženské A-reprezentace, kde se představila v deseti utkáních.

Růžičková, která se narodila v Kutné Hoře, se již od útlého věku věnovala atletice. Svou fotbalovou kariéru začala mezi chlapci v týmu Spartak Kutná Hora, ale od kategorie starších žákyň přešla do Slavie. Kromě jednoletého hostování v Pardubicích, během kterého si vyzkoušela jiné fotbalové prostředí, vždy oblékala dres Slavie. V čele Slovanu Liberec stojí trenér Petr Myslivec, po deseti odehraných zápasech v 1. lize žen háji tým čtvrté místo tabulky.

Růži, ať se Ti v Liberci daří!


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články