Partnerský klub FC Háje na společném tréninku s kategorií U8 | SK Slavia Praha
Více

Partnerský klub FC Háje na společném tréninku s kategorií U8

V rámci spolupráce s partnerskými kluby proběhl 28. února společný trénink kategorie U8 Slavie a Hájů. Jako pomocní trenéři se do tréninku zapojili také hráči kategorie U11.

Spolupráce s partnerskými kluby má v mládežnické akademii už několika sezonní pokračování. Před rokem mládežnická akademie spustila projekt úzce spolupracujících klubů na intenzivnější výchově nejmenších dětí tím, že hráči do kategorie U9 trénují pouze právě v partnerských klubech a trenéři Slavie jezdí do klubů za nimi.

Spolupráce se projevu také na obnovení pravidelnosti turnajů partnerských klubů a na edukativní činnosti mezi trenéry. Někteří hráči partnerských klubů už také nastoupili za Slavii do několika přípravných utkání, či turnajů.

Nyní, ve středu 28. února, proběhl v Horních Měcholupech společný trénink kategorií U8 s týmem FC Háje Jižní Město. Tréninku se zúčastnili také hráči ze slávistické kategorie U11, kteří se podíleli na tréninku jako pomocní trenéři a pomáhali tak svým mladším spoluhráčům s učením nových dovedností.

„Bylo to velmi povedené odpoledne. Trenéři Slavie a Hájů vytvořili společný trénink pro oba týmy. Na pomoc jim byli i hráči z kategorie U11, kteří se zapojili jako pomocní trenéři a pomáhali tak svým mladším spoluhráčům. S partnerskými kluby je spolupráce nastavená výborně a jsem rád, že se nám takto už od začátku daří posouvat naše společné myšlenky,“ hodnotil společný trénink koordinátor partnerských klubů Daniel Kraft.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články