ONLINE: Od 18:45 odveta osmifinále UEL proti AC Milán | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 odveta osmifinále UEL proti AC Milán

Slávisté vstoupí od 18:45 do odvety osmifinále Evropské ligy proti milánskému AC. Jaká základní sestava se bude snažit zvrátit nepříznivý stav z úvodního utkání na San Siru?

Oproti zápasu v Miláně doznala úvodní jedenáctka dvou změn – do boje od prvních se vrací Igoh Ogbu, na levém kraji nastoupí Conrad Wallem. Lukáše Masopusta ve středu pole zastoupí kapitán Tomáš Holeš. Mezi třemi tyčemi se znovu představí Jindřich Staněk. Zpátky po zranění je Christos Zafeiris, který začne spolu s dalším navrátilcem Petrem Ševčíkem na střídačce.

Ze zdravotních důvodů chybí Lukáš Masopust a Jan Bořil. Karetní trest nepustí do odvety Malicka Dioufa.

SESTAVA: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Douděra, Holeš, Provod, Oscar, Wallem – Chytil

LAVIČKA: Mandous, Sirotník – Tijani, Zafeiris, van Buren, Jurečka, Ševčík, Schranz, Tomič, Jurásek, Konečný, Pech Dom.

Zápas začíná od 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Další články