Trenérem roku Trpišovský, stříbra Juráska a Lukášové | SK Slavia Praha
Více

Trenérem roku Trpišovský, stříbra Juráska a Lukášové

Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

V hlavní kategorii Centropol Fotbalista roku 2023 skončil Tomáš Holeš na pátém místě, Jindřich Staněk o příčku za ním na šesté pozici. Zvítězil kapitán národního týmu a záložník West Hamu Tomáš Souček, který navázal na své triumfy z let 2019, kdy ještě válel v Edenu, a 2020.

Trenérem roku 2023 byl vyhlášen Jindřich Trpišovský, předčil bývalého reprezentačního kouče Jaroslava Šilhavého a Martina Svědíka ze Slovácka. Vloni šéf sešívané střídačky skončil třetí, rok předtím triumfoval.

V Satum Fotbalistce roku bere stříbro Olivie Lukášová, v Puma Talent roku se na druhém místě umístil Matěj Jurásek.

Nejstarší tuzemskou fotbalovou anketu v současné době zastřešuje Fotbalová asociace České republiky. Hlasují v ní prvoligoví trenéři, kapitáni prvoligových mužstev, reprezentanti s alespoň 30 zápasy za národní celek, vítězové minulých ročníků, zástupci fotbalové asociace a zástupci médií.

Všem nominovaným a oceněným slávistům a slávistkám moc gratulujeme!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články