Individuální ocenění pro fotbalistky Slavie za rok 2023 | SK Slavia Praha
Více

Individuální ocenění pro fotbalistky Slavie za rok 2023

V roce 2023 slavily fotbalistky Slavie úspěchy na všech frontách. Připsaly si vítězství v domácím poháru, získaly svůj 22. titul v lize a podruhé v řadě se probojovali do základní skupiny Ligy mistryň. K týmovým úspěchům se přidaly i individuální ocenění.

Fotbalistka České republiky 2. místo - Olivie Lukášová

Jsem strašně vděčná, že jsem měla možnost podruhé za sebou se umístit v této anketě a zároveň se letos i posunout o jednu příčku nahoru. Je to odměna za moji práci a i potvrzení toho, že směřuji správným směrem. Stále na sobě pracuji a snažím se posouvat a hlavně to ukazovat svými výkony na hřišti. Rok 2023 byl pro náš tým skvělým rokem a jsem moc ráda, jak jsme ho společně zvládli. Myslím, že právě to, jak jsme společně pracovali, obhájili double a i zažili skvělé zápasy v lize mistryň napomohlo tomu, jak jsem se v tom roce já sama cítila a jaké jsem podávala výkony.

Fotbalistka Slovenska 2. místo - Martina Šurnovská

V roce 2023 se nám podařilo obhájit double a zahrát si Ligu mistryň, po čemž jsme jako klub velmi toužili. S reprezentací Slovenska jsme odehráli velmi kvalitní zápasy. Ocenění mě určitě potěšilo, tak jako každé umístění v posledních jedenácti letech, vážím si toho a děkuji lidem, kteří pro mě hlasovali, zároveň jsem ráda že mohu sdílet druhé místo se spoluhráčkou z klubu Dianou Bartovičovou, už teď se těším co přinese fotbalový rok 2024.

Fotbalistka Slovenska 2. místo - Diana Bartovičová

Druhé místo v anketě Fotbalistka roku je pro mě obrovsky cenné. Je to odměna za minulou sezonu, která byla už tak skvělá. Troufám si říct, že jedna z mých nejlepších. Zároveň je to obrovská motivace na sobě neustále pracovat a svými výkony v klubu i reprezentaci dokazovat, že se odborníci nespletli.

Cena fanoušků Slovenska - Tamara Morávková

Rok 2023 vnímám jako velmi úspěšný, přestoupila jsem do Slavie, což byl pro mě zatím jeden z největších fotbalových kroků fotbalové kariéry. Získali jsme jako tým double a fotbalově jsem vyrostla. Získat toto ocenění už druhý rok po sobě pro mě hodně znamená, je to odměna za celý ten můj rok snahy a práce. Moc děkuji všem, kteří pro mě hlasovali, velmi si toho vážím. Také děkuji spoluhráčkám, trenérům a blízké rodině, která mě vždy podporuje.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články