Piták se rozkoukává | SK Slavia Praha
Více

Piták se rozkoukává

„Chci se prosadit. Věřím, že na to mám,“ říká naše nová posila Karel Piták o svém nejbližším cíli. „Budu se snažit podávat co nejlepší výkony , a dokázat tak, že si důvěru zasloužím. Je to pro mě velká výzva.“

O zájmu Slavie věděl Piták delší dobu. „První náznaky se objevily před měsícem. V posledních dnech to šlo ráz na ráz - včera se dohodli kluby, dneska já.“ přibližuje okolnosti svého přestupu.

„Jsem tady krátkou dobu, takže se zatím rozkoukávám. S trenérem Pešicem jsme se jenom zdravili, pohovor s ním mám ve čtvrtek,“ svěřuje se Piták. „Spoluhráči? Bude to v pohodě, znám třetího gólmana Slavíka, hrávali jsme spolu v reprezentaci. Dobře mě přijali i ostatní.“

Talentovaný exhradecký fotbalista bude nějakou dobu bydlet na hotelu, ale nestěžuje si. „V tom problém taky nebude, za pár dnů se stěhuju do svého,“ usmívá se.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články