Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Slavia „A“ dor. – SFC Opava 2:0 (2:0), ČPP liga SD, sobota 11.9.2004
Branky Slavie: Marc, Vávra
Sestava Slavie: Jakub Diviš – Petr Tlustý, Michal Vávra, Michal Šmíd, Roman Švamberg – Josef Marc, Marek Borovský (46. Bohdan Subota), Marek Suchý (60. Jiří Novotný), Michal Held – Martin Prikner (85. Martin Jarolímek)

Od začátku duelu se hrálo většinou na obranné polovině Opavy. V prvním poločase jsme si vypracovali několik šancí, ale ujal se až přímý kop Marce ve 26. minutě. V nastaveném čase pak po Dejmkově přizvednutí zvýšil na 2:0 Vávra.
Po přestávce se nám vytratila mezihra, přesto jsme měli dalších pět vyložených šancí, ale v koncovce jsme neuspěli. Zápas jsme rozhodli ze standardních situací a zaslouženě zvítězili. Záporem je však řada zahozených příležitostí.

SK Kladno – Slavia „B“ dor. 5:2 (3:2), ČLSD, sobota 11.9.2004
Branky Slavie: Vrzal, Kindel z pen.
Sestava Slavie: David Vyčítal – Lukáš Kindel, Tomáš Proskočil, Ondřej Barvínek (55. Adam Rožánek), Martin Hladík – Milan Černý, Jiří Valenta, Jakub Vagrčka, Tomáš Jablonský – Radim Nečas (76. Zdeněk Zahálka), Ondřej Vrzal (85. Jakub Jirovský)

Do střetnutí jsme vstoupili dobře a v 9. minutě se po hrubce domácího gólmana ujali zásluhou Vrzala vedení. O deset minut později jsme však nabídli soupeři standardní situaci a z ní jednoduše inkasovali. Přesto jsme si jednobrankový náskok znovu vypracovali. Za zákrok v pokutovém území na Valentu nařídil sudí pokutový kop, který proměnil Kindel. Ve 38. však soupeř podruhé vyrovnal a těsně před koncem poločasu se po naší chybě dokonce dostal do vedení.
Ve druhé půli jsme pak znovu chybovali v obranné činnosti, dostali dvě branky a nakonec prohráli 2:5.

Slavia „C“ dor. – SFC Opava 3:1 (2:1), ČPP liga MD, sobota 11.9.2004
Branky Slavie: 2 Kroupa, Kovařík
Sestava Slavie: Petr Klejna – Tomáš Necid (54. Michal Uhlíř), Petr Kobler, František Lukeš, Jan Bezděk (65. Lukáš Brhlík) – Bořek Dočkal, Jaroslav Starý (68. Jiří Petrovič), Marcel Gecov, Jan Kovařík – Tomáš Pekhart (54. David Sobíšek), Pavel Kroupa
Nejlepší hráči: Dočkal, Kroupa, Kovařík

Zápas pro nás nezačal dobře a po necelých pěti minutách jsme po chybě Lukeše pustili soupeře do vedení. Inkasovaný gól nás zaskočil, dopouštěli jsme se chyb v přihrávkách, byli málo aktivní a nedodržovali taktické pokyny. To se změnilo ve 28. minutě. Dlouhý výkop brankáře Klejny prodloužil hlavou Pekhart a Kroupa srovnal na 1:1. O dvě minuty později jsme přidali druhou branku a utkání otočili. Gecov přihrál doprava na Dočkala, záložník pronikl do šestnáctky, přihrávkou na bližší tyč našel Kroupu a ten doklepl míč do brány.
Po přestávce jsme vedení pojistili. V 69. fauloval soupeř čtyři metry před hranicí šestnáctky Starého. K rozehrávce přímého kopu se postavil Kovařík a levačkou přidal třetí gól.

SK Kladno – Slavia „D“ dor. 0:2 (0:2), ČLMD, sobota 11.9.2004
Branky Slavie: Vácha z pen., Novotný
Sestava Slavie: Martin Žejdlík – Lukáš Vácha, Petr Vopěnka, Radek Šulc, Lukáš Wolf – Martin Dostál (55. Tomáš Režný), Petr Novotný, Pavel Vyhnal (55. Jakub Kučera), Pavel Borkovec – Martin Vnouček (41. Tomáš Písař), Huari Bambur

Utkání na hřišti fyzicky vyspělého Kladna, které hrálo na hranici pravidel, jsme zvládli naštěstí bez zranění. Úvod zápasu nám vyšel a hned po dvou minutách hry jsme se ujali vedení, když soupeř zahrál ve vlastní šestnáctce rukou. Nařízený pokutový kop proměnil Vácha. Ve 20. minutě jsme zvýšili na 2:0. Vácha nacentroval míč ze standardní situace do šestnáctky na Novotného a ten hlavou vstřelil druhou branku svého týmu. Do přestávky jsme měli ještě několik šancí, ale ty zůstaly nevyužity.
Ve druhém poločase zvýšilo Kladno aktivitu a přitlačilo nás na vlastní polovinu. Tlak soupeře jsme přestáli, několikrát nás podržel i brankář Žejdlík. Dvacet minut před koncem se hra vyrovnala. Šance pak měla obě mužstva, ale v koncovce vyšla naprázdno.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články