Druhým ligovým soupeřem Teplice | SK Slavia Praha
Více

Druhým ligovým soupeřem Teplice

PRAHA - Na dlouhý odpočinek po bruselském klání nemají čas ani fanoušci, ani naši fotbalisté. Již zítra je čeká druhé ligové kolo a nebude to určitě nic snadného - Slavia zajíždí k dalšímu pohárovému zástupci v Evropě, do Teplic...
PRAHA - Na dlouhý odpočinek po bruselském klání nemají čas ani fanoušci, ani naši fotbalisté. Již zítra je čeká druhé ligové kolo a nebude to určitě nic snadného - Slavia zajíždí k dalšímu pohárovému zástupci v Evropě, do Teplic.

„Věřím tomu, že průběh zápasu na Anderlechtu hráče zdravě nabudil, měli by si víc věřit. Chceme uspět,“ řekl kouč Karel Jarolím. „Únava obou celků po pohárech? Nechci spekulovat, je to vždycky v hlavě. Jsem přesvědčen, že se kluci dají dohromady a budou schopni podat dobrý výkon,“ dodal náš trenér.

„Musíme napravit ztrátu s Jihlavou. Na utkání budeme plně soustředěni a připraveni. Mohlo by přijít i víc lidí, v Teplicích bývá výborná atmosféra," těší se na zápas náš stoper Martin Latka. „Teplice hrají kombinační fotbal, bude to pohlednější souboj než v prvním kole," dodává.

Latka si dobře vzpomíná i na poslední utkání na Stínadlech. „To jsme nehráli dobře, Mašek nám dal gól z malého vápna, už jsme to nedohnali. Tentokrát budeme hrát lépe," hecuje náš zástupce v reprezentační jedenadvacítce.

Na koho si bude naše obrana dávat pozor? „Určitě na Maška, hraje rychle umí podržet balón a sklepává míče hlavou ve vápně pro spoluhráče, Rilke je taky rychlý fotbalista. Ale nedáme jim vůbec nic zadarmo," uzavřel Latka svůj komentář pro náš web.

Tým odjel na předzápasové soustředění do Teplic, trénink už zahájil i rekonvalescent Michal Švec. O základní sestavě trenéři rozhodnou až na soustředění.

Fanklub pořádá na utkání zájezd. Informace najdete zde. Výkop utkání je v 17 hodin, řídí ho trojice rozhodčích Matějek, Wilczek a Košec.

Průběh můžete sledovat v naší přímé online reportáži z teplického stadionu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články