Slavia bude hrát předkolo Ligy mistrů!!! | SK Slavia Praha
Více

Slavia bude hrát předkolo Ligy mistrů!!!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Slavia bude hrát předkolo Ligy mistrů! Vítězství v Českých Budějovicích zařídili David Kalivoda brankou z pokutového kopu a Stanislav Vlček přesnou hlavičkou po centru Davida Kalivody.
ČESKÉ BUDĚJOVICE – Slavia bude hrát předkolo Ligy mistrů! Vítězství v Českých Budějovicích zařídili David Kalivoda brankou z pokutového kopu a Stanislav Vlček přesnou hlavičkou po centru Davida Kalivody. Budějovice snížily v druhém poločase, kdy Ivo Táborský využil přesilovku, kterou domácí měli po vyloučení Michala Švece. Slavia skončila druhá, protože Mladá Boleslav v posledním kole vysoko porazila Liberec. Mistrem je Sparta Praha.

„Jsem rád, že to takhle dopadlo, i když jsme si závěr hodně zkomplikovali vyloučením. Mohli jsme zápas v klidu dohrát, místo toho jsme prožili další drama," uvedl po zápase trenér Karel Jarolím.

„Nakonec nám pomohly výborné výsledky ze zápasů proti silným soupeřům, vím, že jsme body poztráceli hlavně v zápasech se slabšími protivníky," řekl po utkání spokojený slávistický kouč.

Slavia nás zaskočila v úvodu střetnutí nástupem a svými góly, v závěru ji ale podržel gólman Michal Vorel, který jí zachránil vítězství skvělým zákrokem po střele Iva Táborského," uvedl v hodnocení zápasu trenér Českých Budějovic František Cipro.

Utkání bylo posledním soutěžním vystoupením rekordmana v počtu reprezentačních startů Karla Poborského. Slavia mu před utkáním předala květinový dar. Postoj klubu vůči urážlivému skandování, které se během zápasu ozvalo několikrát z části slávistického sektoru, vyjádřil asistent trenéra Pavel Řehák, který během utkání několikrát k sektoru přišel a požádal fandy, aby ve svém chování ustali. „Kariéra Karla Poborského si zasluhuje respekt, hrál za slavné kluby, jako je například Manchester United, dosáhl významných úspěchů s českou reprezentaci," řekl Řehák našemu webu po skončení utkání.



Utkání jsme sledovali on-line
Oslava fotbalistů s fanoušky v Protivíně
Ohlasy hráčů po zápase

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články