David Kalivoda míří do Brna | SK Slavia Praha
Více

David Kalivoda míří do Brna

Náš bývalý záložník David Kalivoda má namířeno do Brna. Kluby se dohodly na podmínkách jeho přestupu. Informace o jeho kontraktu mají být zveřejněny v pátek. David Kalivoda byl služebně nejstarším slávistou v áčku...
Náš bývalý záložník David Kalivoda má namířeno do Brna. Kluby se dohodly na podmínkách jeho přestupu. Informace o jeho kontraktu mají být zveřejněny v pátek.

David Kalivoda byl služebně nejstarším slávistou v áčku, strávil ve Slavii čtrnáct let. V první lize debutoval v červenobílém dresu 31. března 2001 v utkání proti Teplicím, které skončilo 3:0. Celkem nastoupil v osmdesáti devíti ligových utkáních, ve kterých vstřelil jedenáct branek.

Kalivoda byl častým exekutorem pokutových kopů, ten nejdůležitější proměnil v prvním utkání kvalifikace Ligy mistrů v Amsterdamu proti Ajaxu.

„David prožil se Slavií dobré i horší časy a nikdy se netajil náklonností k červenobílým barvám. Rád bych mu za to, co pro Slavii odvedl, také za všechny fanoušky poděkoval,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Fotogalerii se snímky z kariéry Davida Kalivody ve Slavii najdete zde.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články