S Fanklubem do Českých Budějovic | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Českých Budějovic

Autobus bude vypraven, přihlašování probíhá do naplnění kapacity!

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd do Českých Budějovic (neděle 9.11. 20:00). Pro členy Fanklubu je cena za hubičku, pro nečleny je připravena akce - kdo byl v Mladé Boleslavi s Fanklubem, jede o 100 Kč levněji!

 

Cena se vstupenkou: 150 Kč pro členy Fanklubu a FO, 250 Kč pro nečleny, kteří byli v Mladé Boleslavi s Fanklubem, 350 Kč pro ostatní nečleny. Vstupenka v hodnotě 120 Kč je pro všechny účastníky zajištěna. Vypraveny budou maximálně dva autobusy. Kapacita sektoru je cca 250 míst.

Sraz: Eden u McDonalda, čas: 16:15. Odjezd po ihned odbavení. Předpokládaný návrat 1:15.

 

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na číslo 602 660 488 (ve všední den pouze ve večerních hodinách). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

 

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články