Slávistky porazily Teplice | SK Slavia Praha
Více

Slávistky porazily Teplice

PRAHA - Fotbalistky Slavie si v předposledním zápase poradily s Teplicemi a vyhrály vysoko 7:0. Dvě branky daly Holečková a Benýrová, po jedné přidaly Pěničková, Pincová a Divišová.

PRAHA - Fotbalistky Slavie si v předposledním zápase poradily s Teplicemi a vyhrály vysoko 7:0. Dvě branky daly Holečková a Benýrová, po jedné přidaly Pěničková, Pincová a Divišová.

Juniorky svého soupeře porazily 3:1 a jsou na nadále na druhém místě.

Fotbalistky Slavie mají letošní podzim smůlu, z minulého zápasu se zranila Krůzová a nemohla nastoupit, chyběla i Budošová. Šanci tak dostaly další hráčky. A úvod zápasu se nám vydařil, brzy jsme vstřelili první branku. A v desáté minutě se předvedla i hostující brankářka Dolejšová, která parádně chytla pokus Pěničkové ze standardní situace.

Poprvé a naposled dokázal zahrozit soupeř v 11. minutě, když se po chybě dostala ke střele Fridrichová a trefila tyč. Slávistky po celý první poločas byly jasně lepším týmem, vytvořily si řadu šancí, ale Dolejšová svůj tým držela. Stejně tak ve 14. minutě, kdy střelu Pincové z hranice vápna opět bravurně vyrazila.

V poslední čtvrthodině jsme přeci jen dokázali využít převahu a přidali čtyři branky a definitivně tak rozhodli o vítězství. V závěru se bohužel zranila Pincová a připsala se na seznam marodů.

Ve druhém poločase brzy dostaly příležitost další hráčky z lavičky. I když jsme měli převahu, tak jsme se nedokázali v zakončení více prosadit, chybělo lepší finální řešení situací. I proto se dlouho stav zápasu neměnil.

Síť se v tomto zápase rozvlnila opět až čtvrt hodiny před koncem, v závěru mohla přidat další branku Pěničková. Tečku za výsledkem tak dala Benýrová.

Slavia - Teplice 7:0 (5:0)

Slavia: Zbořilová (46. Vranová) - Kulichová, Králová, Pincová (43. Vytásková), Benýrová - Divišová, Tomášková (64. Burešová), Pěničková, Bottová - Holečková (61. Nováková), Mészárosová

Teplice: Dolejšová - Česká - Krobotová, Pomijová, Kodešová - Chludilová, Sýkorová, Janečková, Fridrichová - Gotzová (57. Rožičová), Vlastníková (57. Červená)

Branky: 6. Pěničková, 30. Pincová, 33. Divišová, 36. a 44. Holečková, 76. a 90. Benýrová

Juniorky:

Slavia - Teplice 3:1 (2:1)

Slavia: Jindráková - Marková, Čmakalová, Beránková, Dvořáková - Komárková, Kuklová (65. Vlčková), Bělohlávková, Nováková (41. Mádlíková), Plzáková (41. Ondrášková) - Burešová (41. Necidová) Branky: 22. Burešová, 30. Nováková, 44. Ondrášková - 31. Rožičová

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články