Jak se vedlo soupeřům v Poháru UEFA | SK Slavia Praha
Více

Jak se vedlo soupeřům v Poháru UEFA

Aston Villa prohrála doma s Middlesbrough, když se tentokrát trefil střelec nestřelec z Edenu Sidwell, ale jenom odpověděl na první gól Sanliho, Aston Villa pak dvě minuty před koncem přišla i o bod, když Sanli přidal po obrovské chybě Sidwella druhý gól hostů.
Aston Villa prohrála doma s Middlesbrough, když se tentokrát trefil střelec nestřelec z Edenu Sidwell, ale jenom odpověděl na první gól Sanliho, Aston Villa pak dvě minuty před koncem přišla i o bod, když Sanli přidal po obrovské chybě Sidwella druhý gól hostů. MŠK Žilina vyhrála snadno venku v Nitře, do sítě domácích namířil také náš bývalý obránce Ondřej Šourek. Ajax vyhrál nad Spartou Rotterdam 5:2, ale přišel o Huntelaara, který si podvrtnul kotník. V Ajax aréně bylo 45 tisíc diváků.Hamburk doma vyhrál 2:1 nad Dortmundem a je v tabulce čtvrtý.


Aston Villa – Middlesbrough 1:2 (1:1)

Branky: 37. Sidwell – 34. a 88. Sanli
Aston Villa: - Friedel - Cuellar, Davies, Laursen,Shorey (70. Harewood)- Reo-Coker, Sidwell, Barry, Milner- Agbonlahor, Ashley Young.
Diváci: 36,672


FC Nitra - MŠK Žilina 0:2 (0:1)
Branky: 45. Šourek, 58. Štrba
Žilina: D. Perniš - Pekarík, Šourek, Vomáčka, Tesák - Vladavič (86. Piaček), Zd. Štrba, Pečalka, Jež - Štyvar (75. Karoglan), Rilke (78. Martin Ďurica) Žilina je v tabulce druhá.


Ajax – Sparta Rotterdam 5:2 (3:0)
Branky
: 15. Huntelaar, 21. Suárez, 41. Sno, 74. Berkicoglu, 84. Leonardo – 56. John, 88. Rose
Ajax: Vermeer – Oleguer (69. Schilder), Vermaelen, Emanuelson, Van der Wiel, Vertonghen, Gabri, Barkircioglu, Lindgren -. Huntelaar (38. Sno), Suárez (80. Leonardo) Ajax už je v tabulce druhý, má stejně bodů jako první Alkmaar.


Hamburger SV – Dortmund 2:1 (2:0)
Branky:9. Petric 33. Olic – 48. Hajnal

Hamburger SV: Rost - Boateng, Reinhardt, Mathijsen, Aogo (80.Jansen) - Benjamin (58.Pitroipa), Alex Silva - Olic, Jarolim, Trochowski - Petric (87.Guerrero) Hamburk je v tabulce čtvrtý.

Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články