Přijďte v neděli na Teplice a vyhrajte! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte v neděli na Teplice a vyhrajte!

EDEN – Během nedělního ligového zápasu Slavie s Teplicemi jsme pro návštěvníky Edenu připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Odnést si například můžete DVD přehrávače, slávistická trička, čepice, mistrovská DVD, mistrovské plakáty a další suvenýry...
EDEN – Během nedělního ligového zápasu Slavie s Teplicemi jsme pro návštěvníky Edenu připravili soutěž o řadu atraktivních cen. Odnést si například můžete DVD přehrávače, slávistická trička, čepice, mistrovská DVD, mistrovské plakáty a další suvenýry.

Pravidla jsou jednoduchá. Po skončení prvního poločasu vhodí mladí slávisté do ochozů míčky s číslicemi. Pokud budete mít štěstí a míček zachytíte, vyhráváte jednu z cen. Ceny si bude možné vyzvednout po skončení zápasu na VIP recpeci, která je hned vedle restaurace McDonald's.

Míčky si, prosím, vezměte s sebou. Cena vám bude předána pouze po předložení označeného míčku! Pro ceny si na recepci přijďte opravdu až po skončení zápasu, v jeho průběhu nebudou ceny vydávány.

Pokud se výherce pro cenu na VIP recepci nedostaví v neděli do 40 minut po skončení zápasu, může si pro ceny přijít do Edenu každý všední den od 8:30 do 17 hodin.

Utkání SK Slavia Praha – FK Teplice začíná v Edenu v neděli 23. listopadu ve 20 hodin.

U vchodů na stadion budou tradičně zdarma k dispozici Slávistické poločasy. Tentokrát jsme pro fanoušky připravili rozhovor s Davidem Hubáčkem.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články