Béčko se Spartou Krč prohrálo | SK Slavia Praha
Více

Béčko se Spartou Krč prohrálo

PRAHA – Ve středu sehrála Slavia B další přípravné utkání. Se Spartou Krč prohrála 0:2. Oba góly vstřelil soupeř ve druhém poločase. „V první půli jsme podali kvalitní výkon a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili, ale k našemu výkonu ve druhé půli mám velké výhrady,“ řekl po zápase trenér slávistické juniorky Miroslav Janů.

PRAHA – Ve středu sehrála Slavia B další přípravné utkání. Se Spartou Krč prohrála 0:2. Oba góly vstřelil soupeř ve druhém poločase.

„V první půli jsme podali kvalitní výkon a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili, ale k našemu výkonu ve druhé půli mám velké výhrady,“ řekl po zápase trenér slávistické juniorky Miroslav Janů.

SK Slavia Praha – Sparta Krč 0:2 (0:0)

Slavia B: Bezkočka – Held, Studík (46. Kobler), Čmovš, Starý – Černý, Javorek (46. Koreš), Šimeček, Kovařík (46. Zahálka) – Tafat (46. Honka), Zelinka (46. Petr Hošek)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články