Program mistrovských oslav! | SK Slavia Praha
Více

Program mistrovských oslav!

EDEN – V sobotu už podruhé zažije nový slávistický stadion mistrovské oslavy. Slavnostní předání poháru bude unikátně na středu hrací plochy, tak aby jej všichni mohli co nejlépe sledovat a užít si ho.
EDEN – V sobotu už podruhé zažije nový slávistický stadion mistrovské oslavy. Slavnostní předání poháru bude unikátně na středu hrací plochy, tak aby jej všichni mohli co nejlépe sledovat a užít si ho. Hráči jsou u vás blízko, proto vás Slavia i naši fotbalisté prosí, abyste nevstupovali na hrací plochu a celý ceremoniál nepokazili.

Slavia je vám vždy nablízku, o možnost setkání s hráči a pořízení památečních fotografií určitě nepřijdete. Užijme si mistrovské oslavy ve stylu vyspělých fotbalových zemí!

Česká televize bude z Edenu zařazovat aktuální vstupy a bude přímým přenosem přenášet závěrečný ceremoniál.

„Diváci nevnikli na hrací plochu při minulých oslavách v Edenu ani na Viktorii Žižkov, proto také zástupci ČMFS souhlasili s přesunutím ceremoniálu na hrací plochu, kde probíhá v západních zemích,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

„Brány stadionu se otevřou dvě hodiny před výkopem, diváci by určitě měli přijít do hlediště včas, přibližně ve 14:15 uvidí symbolické přivitání mistrovského poháru, určitě si nezapomeňte vzít fotoaparáty,“ prozrazuje slávistický tiskový mluvčí.

Slávistický kotel vyzývá všechny návštěvníky sobotního utkání, aby na zápas přišli v klubových barvách! Bylo by hezké, kdyby červenobíle nezářil jen slávistický kotel, ale celý stadion! Pokud nemáte dres, vezměte si například bílé nebo červené tričko, halenku či bundu!

Při přípravě oslav vyšla Slavia vstříc přáním a nápadům našich fanoušků, tak, aby atmosféra na stadionu byla taková, jakou ji vytvářejí celou sezonu. Fanoušci sami se na celém programu budou podílet!

před zápasem
13:00 otevření bran stadionu
13:30 – utkání minižáků
14:15 symbolické přivítání mistrovského poháru – připravte se na překvapení!
14:25 – hráči přicházejí na rozcvičku – přivítejme Mistry!
14:50 předzápasové choreo
15:00 začátek zápasu
15:45 poločasový zápas žáků

po zápase
- děkovačka u kotle
- pozdravení tribun
- slavnostní předávání medailí na pódiu ve středu hrací plochy
- předání mistrovského poháru
- krátké oficiální fotografování
- kolečko s pohárem kolem tribun

po ceremoniálu - pódium u trati u vchodu č. 4
- setkání s korunovanými mistry na pódiu, doprovod skupina Baraki

Na pokladnách je stále dostatek vstupenek - neváhejte, mistrovské oslavy na obrazovkách neuvidíte, a stejně by to nestálo za to, přijďte na stadion a pomozte vytvořit nezapomenutelný slávstický den.

Článek Ultras k tomuto zápasu s Libercem

 


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články