Matej Krajčík se Uvolnil u Jana Krause | SK Slavia Praha
Více

Matej Krajčík se Uvolnil u Jana Krause

SYNOT TIP ARENA/EDEN – O nadcházejícím derby se Spartou i o svém soukromí. O tom i o dalších tématech si povídal Matej Krajčík s Janem Krausem v pořadu Uvolněte se, prosím.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – O nadcházejícím derby se Spartou i o svém soukromí. O tom i o dalších tématech si povídal Matej Krajčík s Janem Krausem v pořadu Uvolněte se, prosím. Natáčení proběhlo ve čtvrtek 8. dubna v žižkovském divadle Ponec, pořad se bude vysílat už dnes večer na ČT1 ve 21:30 hodin.

„Myslím si, že když je člověk na takové té vlně jako pan Kraus a když si dělá z věcí srandu a nebere to moc vážně, tak je to pak naprosto v pohodě,“ uvedl po natáčení Matej Krajčík.

S žádnou velkou trémou před pořadem ani během něj prý bojovat nemusel. „Byl to takový ten přirozený respekt vůči panu Krausovi i vůči pořadu, ten tam samozřejmě je, ale po nějaké minutě to ze člověka spadne úplně. A navíc není důležité, aby byl člověk za každou cenu chytrý,“ dodal Matej Krajčík.

A nutno říci, že si na červené pohovce vedl nadmíru dobře a pohotovým moderátorem se zaskočit nenechal. „Já jsem ale sparťan,“ uvedl Jan Kraus na začátku jejich rozhovoru. „Tak to si pak můžeme zavolat v pondělí večer a popovídat si,“ kontroval Matej Krajčík.

Jejich rozhovor začal sestřihem videoukázek nejlepších Matejových gólových přihrávek. „Tento gól jsme dali zrovna na Spartě,“ zdůraznil náš obránce, když s Janem Krausem sledovali na obrazovce Matejův centr, ze kterého dal Vláďa Šmicer gól v posledním derby na Letné.

Řeč se stočila i na to, zda probíhá před derby nějaká speciální příprava. „U nás ne, ale jeden bývalý trenér Sparty prý dával hráčům k večeři tataráky,“ uvedl Matej Krajčík.

„Jaký fanoušek je vaše přítelkyně?“ zajímalo moderátora. „Takový ten skalní. Když přijdu po zápase domů a zeptám se jí, jak se jí to líbilo, tak mi řekne, že dneska jsem málo běhal,“ postěžoval si slávistický obránce.

Dalšími hosty v pořadu jsou herečka Alice Bendová a Stanilav Penc s kozlem Legolasem.

Vystoupení svého spoluhráče sledoval v hledišti i Martin Vaniak.

„Byl výborný, zvládnul to velice dobře, překvapilo mě, že neměl skoro žádnou trému,“ pochválil vystoupení svého parťáka z kabiny.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články