A-dorost v derby neuspěl, C-dorost remizoval | SK Slavia Praha
Více

A-dorost v derby neuspěl, C-dorost remizoval

PRAHA/STRAHOV - A-dorostu se derby se Spartou příliš nevydařilo. Na větrném strahovském stadionu Přátelství sice vedl díky brance Zákostelského, Sparta ale ještě během prvního poločasu vývoj skóre brankami Mošny a Jurdíka otočila, po přestávce pak Pavelka z penalty a Skalák přidali další branky.

PRAHA/STRAHOV - A-dorostu se derby se Spartou příliš nevydařilo. Na větrném strahovském stadionu Přátelství sice vedl díky brance Zákostelského, Sparta ale ještě během prvního poločasu vývoj skóre brankami Mošny a Jurdíka otočila, po přestávce pak Pavelka z penalty a Skalák přidali další branky. C-dorost s letenskými rivaly remizoval, branku Slavie dal po přihrávce Růžičky Synek.

A-dorost
Slavia - Sparta 1:4 (1:2)
Branky
: Zákostelský - Mošna, Jurdík, Pavelka (pen.), Skalák
Slavia: Malina - Kučera, Šrámek, Mikula, Mravec (82. Niedermeier) - Hájek, Duranski (75. Ivanovič), Klimeš, Veselý - Zákostelský, Hurka (65. Paprčiak)

C-dorost

Slavia - Sparta 1:1

Branky: Synek - Kučera

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články