C-dorost se Spartou remizoval | SK Slavia Praha
Více

C-dorost se Spartou remizoval

PRAHA - Vstup do derby se Spartou jsme měli na Strahově velmi povedený a díky aktivní hře jsme si brzy vypracovali dvě velké šance pro nebezpečné hlavičky. A zejména hlavička Růžičky volala po gólu,ale brankář Sparty své mužstvo podržel.
PRAHA - Vstup do derby se Spartou jsme měli na Strahově velmi povedený a díky aktivní hře jsme si brzy vypracovali dvě velké šance pro nebezpečné hlavičky. A zejména hlavička Růžičky volala po gólu,ale brankář Sparty své mužstvo podržel.

 

Od začátku se hrál fotbal s velkým nasazením a velkým množstvím osobních soubojů.Další šanci měl po přituknutí Kolmistra Duga, ale i on mířil těsně vedle spartanské branky.

Pak převzala iniciativu Sparta,ale tu jsme do žádné vyložené šance nepustili.Naopak ve 35. min. jsme rozehráli standardní situaci,míč propadl ve vápně k růžičkovi,ten přitukl Synkovi a vedli jsme 1:0. Tak skončil i 1. poločas.

I ve 2. poločase jsme si dokázali vypracovat několik zajímavých střeleckých příležitostí zejména po akcích po stranách, ale akce jsme nedotáhli do gólového konce.

Sparta však nezůstávala v ničem pozadu a naopak nás dokázala také dostat místy pod velký tlak.Stále jsme však soupeře nepouštěli do vyložené šance.Bohužel jsme se v 61 min. dopustili zbytečného faulu před svým pokutovým územím a Kučera povedenou střelou vyrovnal na závěrečných 1:1.

V závěru nás ještě podržel brankář Hrubeš, který vytáhl střelu Kučery nad břevno. Musím říci, že jsem čekal od našich hráčů daleko větší zaujetí pro hru a především vyšší nasazení po celý zápas.Myslím si, že v dalším zápase proti Brnu máme co napravovat. Zklamán jsem byl především přístupem hráčů ve 2 poločase, kdy jsme se nechali příliš zatlačit do defenzívy. M.Jíra

 

C dorost 14.4.2010

SK Slavia Praha-AC Sparta Praha,ČLMD,1:1/1:0/
Branka:
35 Synek
Slavia:Hrubeš,Herc/55 Novák D./,Čepelák,Mac,Malcharek,Bazal,Duga/60 Ďurša/,Zmrhal,Kolmistr/51 Zámečník/,Růžička/61 Šittich/,Synek

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články