Facebook SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Facebook SK Slavia Praha

Fotky, soutěže, diskuze...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – SK Slavia Praha spustila oficiální klubový Facebook. Naleznete na něm nejen aktuální informace o klubu a týmech Slavie, ale také spoustu videí a fotografií, které nikde jinde nenajdete!

Nechybějí fotografie z tréninků, ze zákulisí Slavie, ze soustředění hráčů a akcí klubu. Na Facebooku jsou také postupně zveřejňovány unikátní snímky z bohatého archivu SK Slavia Praha.

Na Facebooku je pro fanoušky připravena i řada zajímavých soutěží o slávistické ceny. Facebook také navštěvují hráči A-týmu nebo členové realizačního týmu, kteří se s návštěvníky stránek podělí o své dojmy ze zápasů a tréninků nebo jim například prozradí, co je v ten den potěšilo nebo naopak naštvalo.

Oficiální Facebook SK Slavia Praha najdete zde www.facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal  

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články