Jaroslav Černý a Milan Černý v nominaci | SK Slavia Praha
Více

Jaroslav Černý a Milan Černý v nominaci

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Jaroslav Černý a Milan Černý jsou v nominaci trenéra Michala Bílka na přátelská utkání české reprezentace s Tureckem a USA, která se hrají 22. a 25. května v USA. Pro Milana Černého je to premiérová nominace, může se tak dočkat svého prvního startu v národním týmu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Jaroslav Černý a Milan Černý jsou v nominaci trenéra Michala Bílka na přátelská utkání české reprezentace s Tureckem a USA, která se hrají 22. a 25. května v USA.

Pro Milana Černého je to premiérová nominace, může se tak dočkat svého prvního startu v národním týmu.

Oba slávisté se potkají se svými bývalými spoluhráči se Slavie - s Tomášem Necidem, Markem Suchým a Rudolfem Skácelem.

„Je to pro mě překvapení, i když jsem nějaké zprávy o tom, že bych mohl být nominován, měl. Je to pro mě samozřejmě velká čest, moc se těším," uvedl pro slávistický web Milan Černý, který se dozvěděl příjemnou zprávu po dopoledním tréninku. Zatím má jen dva starty za U21.

 

Pro Milana Černého už ligová sezona skončila, kvůli čtyřem žlutým kartám do posledního zápasu v Mladé Boleslavi nezasáhne.

Jaroslav Černý si odbyl premiéru v reprezentačním dresu 5. června 2009 v přátelském utkání proti Maltě. „Musím říct, že spíš teď prožívám zklamání z nepovedeného jara ve Slavii, ale samozřejmě, že si nominace do národního týmu vážím," řekl našemu webu Jaroslav Černý.

Hocine Ragued je v nominaci Tuniska k přátelskému utkání s Francií, které se bude hrát 30. května ve Francii.

Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články