Neproměněná penalta odehnala body | SK Slavia Praha
Více

Neproměněná penalta odehnala body

PLZEŇ – Slávistická rezerva si mohla ve středu ještě vylepšit svoji bilanci z posledních zápasů, ale na dvě výhry v Liberci a na Vyšehradě nakonec slávisté bodovým ziskem nenavázali.

PLZEŇ – Slávistická rezerva si mohla ve středu ještě vylepšit svoji bilanci z posledních zápasů, ale na dvě výhry v Liberci a na Vyšehradě nakonec slávisté bodovým ziskem nenavázali. Zlomovým momentem byla v prvním poločase penalta, kterou vybojoval, ale vzápětí také neproměnil Štěpán Koreš. Dostal se ještě k dorážce, ale z té přestřelil.

Červenobílí měli v první půli převahu, ale své tři vyložené šance nedokázali proměnit, branku nepřinesla ani penalta, kterou domácí brankář vystihl.

V druhé půli se na dobře připraveném trávníku hrál vyrovnaný fotbal, osm minut před koncem z dvaceti metrů rozhodl o třech bodech pro domácí Darida, když poslal střelu z přímého kopu nechytatelně o tyč do sítě.

Slávisté v neděli od 10:15 hostí na hlavním strahovském stadionu rezervu Jablonce, která bojuje o záchranu.

Trenér Miroslav Janů byl po zápase zklamaný. „Neztratili jsme bod, ale tři body, protože v prvním poločase jsme mohli rozhodnout, hráli jsme dobře. Ale své tři šance jsme nedali, pak jsme nevyužili ani penaltu. Druhý poločas už byl vyrovnaný, soupeř dvakrát střílel z přímého kopu, jednu střelu vytáhl Berkovec, druhá šla nechytatelně do naší sítě,“ zhodnotil průběh plzeňského zápasu.

Viktoria Plzeň B – Slavia B 1:0 (0:0)

Branka: 82. Darida

Slavia B: Berkovec – Mikula, Zieris, Starý, Palko – Koreš, Klimeš, Pázler, Tecl (65. Milutinovič), Vaněk - Vyhnal

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články